Királyi eledelek

Királyi eledelek

CSEVAPCSICSA (próba)

2021. szeptember 19. - Telena
  1. A kétféle darált húst elvegyítjük 1 dl szénsavas ásványvízzel és a reszelt hagymával, majd ízlés szerint megfűszerezzük, és jól összedolgozzuk.
  2. A masszából nedves kézzel ujjnyi rudakat formálunk, és legalább 1 órát pihentetjük, hogy az ízek jól összeérjenek. Végül roston megsütjük.

A bejegyzés trackback címe:

https://domcsifood.blog.hu/api/trackback/id/tr4016693928

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása