Királyi eledelek

Királyi eledelek

KRÉMES BORSÓS GNOCCI (próba)

2021. szeptember 19. - Telena
HOZZÁVALÓK

Elkészítés

  1. Előmelegítjük a sütőt 190 fokra. Egy nagyobb lábosban vizet forralunk, majd megsózzuk. Beleöntük a gnoccikat, majd ha feljönnek a víz felszínére egy szűrő segítségével egy tálba rakjuk őket.
  2. Egy serpenyőben felolvasztjuk a vajat, majd megpirítjuk rajta az összevágott sonkát. Ha lepirult, félretesszük a gnocci mellé, majd ugyanabban a serpenyőben a hagymákat is megpirítjuk és hozzáadjuk a tejszínt. Összeforraljuk, majd sózzuk, borsozzuk.
  3. Hozzáadjuk a hagymás krémhez a gnoccit, a borsó felét és a sonkát, 3 percig főzzük, majd egy tűzálló edénybe helyezzük és az előmelegített sütőbe helyezve 20 percig sütjük.
  4. Ha kész, hozzáadjuk a maradék borsót és friss bazsalikomlevélel és parmezánnal ízesítjük.

A bejegyzés trackback címe:

https://domcsifood.blog.hu/api/trackback/id/tr5916693916

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása