Hozzávalók:
- 30 dkg darált keksz
- 10 dkg vaj
- 25 dkg porcukor (15 dkg a tésztába, 10 dkg a krémbe)
- 1 cs. (én fél csomagot használok) kókuszreszelék
- 5 dkg kakaópor
- 15 dkg daráltdió
Elkészítés:
A darált kekszet, darált diót, 15 dkg porcukrot, 5 dkg kakaóport és 2 dl vizet összegyúrok. Egy átlag méretű uzsonnás zacskót kiterítek (félbevágva) és ezen nyújtom ki a tésztát, így könnyebb lesz feltekerni és tárolni is.
10 dkg vajat, 1 fél csomag kókusszal, 10 dkg porcukorral kikeverek és egyenletesen a kinyújtott tésztára kenem. Szorosan feltekerem és hűtőbe teszem pihentetni.
Van aki a külsejét is beszórja kókuszreszelékkel.