Hozzávalók:
Tészta:
- 25 dkg vaj
- 25 dkg porcukor
- 6 dr tojás
- 30 dkg liszt
- 1 cs. sütőpor
- 2 ek kakaópor
- 1 üveg magozott meggy, lecsöpögtetve
Krém:
- 3,5 dl tej
- 1 cs. vaníliás puding
- 12,5 dkg vaj
- 20 dkg porcukor
A tojásokat habosra keverjük a cukorral, és hozzáadjuk a vajat. Beletesszük a lisztet és a sütőport, simára keverjük. A tészta felét beleöntjük a tepsibe, a másik felébe belekeverjük a kakaóport és az előző adag massza tetejére simítjuk. Beleszórjuk a meggyet. Előmelegített sütőben 180 °C-on készresütjük.
A pudingot megfőzzük, miután kihűlt belekeverjük a porcukorral eldolgozott vajat.
A kisült és kihűlt tészta tetejére simítjuk a pudingos krémet.
A tetejére olvasztott csokit teszünk, majd a hűtőben megvárjuk hogy megdermedjen.