Királyi eledelek

Királyi eledelek

Paradicsomszósz

2015. november 20. - Telena

Húsgombóc hozzávalók:

  • 30 dkg darált hús
  • 2 marék rizs
  • 3 gerezd fokhagyma
  • 1-2 tojás
  • bors
  • paprika

Elkészítés:

Egy kis fej vöröshagymával, zellerrel, sóval vizet forralok, ebbe teszem a gombócokat és megfőzöm.

3-4 ek lisztből rántást csinálok. Cukrot és 1 pürés paradicsomot hozzáadok, annyi vízzel felengedem hogy el tudjam keverni, mert hozzá öntöm a gombócok főző vizét amiből előtte kiszedtem azokat, és összeforralom. Forrás után a gombócokat is vissza teszem.

paradicsomszosz.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://domcsifood.blog.hu/api/trackback/id/tr68094362

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása