Hozzávalók:
- 1 l hideg víz
- 1 dl ecet
- 2 ek méz
- 1 ek só
- 5 ek cukor
- 0,5 mk borkénpor
Összekeverem és a rózsákra szedett, üvegbe rakott karfiolra öntöm, amit előtte kicsit meg lehet forrázni hogy puhább legyen. 2-3 hétig kell állni, utána fogyasztható.
Hozzávalók:
Összekeverem és a rózsákra szedett, üvegbe rakott karfiolra öntöm, amit előtte kicsit meg lehet forrázni hogy puhább legyen. 2-3 hétig kell állni, utána fogyasztható.
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.