Királyi eledelek

Királyi eledelek

Karfiol

2015. november 20. - Telena

Hozzávalók:

  • 1 l hideg víz
  • 1 dl ecet
  • 2 ek méz
  • 1 ek só
  • 5 ek cukor
  • 0,5 mk borkénpor

Összekeverem és a rózsákra szedett, üvegbe rakott karfiolra öntöm, amit előtte kicsit meg lehet forrázni hogy puhább legyen. 2-3 hétig kell állni, utána fogyasztható.

A bejegyzés trackback címe:

https://domcsifood.blog.hu/api/trackback/id/tr338094412

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása